ENSEMBLE- en BANDCOACHING


Samen spelen: dat maakt musiceren extra leuk!

Ben je al een poosje aan het lessen? Of heb je al lang niet gespeeld en kriebelt het weer? Dan biedt Soundxpression de mogelijkheid om samen te spelen!

Keuze uit twee ensembles

Soundxpression begeleidt op dit moment twee ensembles. Als ensemblecoach zorgt Soundxpression voor de bladmuziek en dirigeert de ensembles. De ensembles treden minimaal één keer per jaar op.

  • Ongekend Bigband: swingende bigband die zich richt op het standaard bigbandrepertoire en de daarbij behorende improvisaties. Leeftijd: volwassenen. Speelniveau: vanaf twee jaar les, bekend zijn met swingtime. Frequentie: eens in de twee weken 2 uur, 19 keer per seizoen.

  • Jazzedplay! Kinderensemble dat zich richt op jazzy, funky, poppy repertoire. Leeftijd: 10 tot 14 jaar. Speelniveau: redelijk van blad kunnen lezen (ongeveer 2 jaar les hebben) en affiniteit hebben met jazz. Frequentie: op afspraak aan de hand van een 10 rittenkaart.

Bandcoaching voor bestaande bands

Heb je als bestaande band behoefte aan coaching en advies? Kom dan eens langs! Eenmalig of structureel: beide is mogelijk. Bel voor een afspraak (06) 45 76 06 77 of vul het contactformulier in.

Tarieven ensemblecoaching

per maand/per jaar per deelnemer

aantal per seizoen/duur

   

Ensemble < 21 jaar

 €152,5010 x 1 uur
   
   

J

  

Interesse? Vul onderstaand formulier in.

Naam afzender *
E-mailadres *
Telefoon *
Ik heb interesse voor 
Instrument *
Ruimte voor opmerkingen 
 

Agenda en nieuws

New Site!!

www.rubenleijh.nl 

Lenteconcert in de Muse te Malden! Leerlingen presenteren een gevarieerd programma op zondag 19 mei van 12 uur tot 14 uur.